U skladu sa Zaključkom 01 Broj:06-41/019 od 13. septembra 2019. godine, kojim je utvrđen nacrt Odluke o mesnim zajednicama na teritoriji opštine Bajina Bašta, Opštinsko veće opštine Bajina Bašta, u p u ć u j e

POZIV ZA JAVNU RASPRAVU O NACRTU ODLUKE O MESNIM

ZAJEDNICAMA NA TERITORIJI OPŠTINE BAJINA BAŠTA

           Pozivaju se predsednici saveta mesnih zajednica opštine Bajina Bašta i sva zainteresovana fizička i pravna lica da uzmu učešće u javnoj raspravi o nacrtu Odluke o mesnim zajednicama na teritoriji opštine Bajina Bašta, koja će trajati u periodu od 14. septembra do 29. septembra 2019. godine, dostavljanjem primedbi, predloga i sugestija u pisanoj formi na adresu: Opština Bajina Bašta-Opštinskom veću, Ul. Dušana Višića broj 28, 31250 Bajina Bašta, ili elektronskom poštom na adresu:sobb@mts.rs.

            Usmena javna rasprava o nacrtu Odluke o mesnim zajednicama na teritoriji opštine Bajina Bašta održaće se na dan 27. septembra 2019. godine, u sali opštine Bajina Bašta, Ul. Dušana Višića broj 28, Bajina Bašta, sa početkom u 11,30 sati.Pozivaju se svi zainteresovani da prisustvuju i uzmu učešće u usmenoj javnoj raspravi.

 

                                                                                    PREDSEDNIK OPŠTINSKOG VEĆA

                                                                                               PREDSEDNIK OPŠTINE

                                                                                                      Radomir Filipović

Podelite ovu vest:

There are no comments yet.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Veličina slova