Na osnovu Zakona o potvrđivanju sporazuma o zajmu (Projekat „Čista energija i energetska efikasnosti za građane u Srbiji“) između Republike Srbije i Međunarodne banke za obnovu i razvoj („Službeni glasnik RS – Međunarodni ugovoriˮ, broj 6/22), Ugovora o sufinansiranju programa energetske sanacije porodičnih kuća i stanova koji sprovodi opština Bajina Bašta, člana 18. Pravilnika o sufinansiranju mera energetske sanacije, porodičnih kuća i stanova u okviru projekta „Čista energija i energetska efikasnosti za građane u Srbiji“, Javnog poziva za učešće direktnih korisnika (privrednih subjekata) u sprovođenju mera energetske sanacije  porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Bajina Bašta i odluke opštine Bajina Bašta o raspisivanju javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova 01 broj 06-32/2023 od 26. Oktobra 2023. godine, objavljuje se

Javni poziv

za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Bajina Bašta za 2023. godinu

U skladu sa članom 18. Pravilnika raspisuje se Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Bajina Bašta, za 2023. godinu (u daljem tekstu: Javni poziv). Mere energetske sanacije sprovode se kroz saradnju sa privrednim subjektima koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata.

Cilj sprovođenja mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova je unapređenje energetske efikasnosti u stambenom sektoru i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji opštine Bajina Bašta.

Podelite ovu vest:

There are no comments yet.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Veličina slova