Поред Поште која је већ ангажована на пословима преузимања параметара за активацију мобилне апликације КонсентИД, од понедељка до петка 23-27.01.2023. године у сали Скупштине општине Бајина Башта у периоду од 9-14 часова ,ове послове ће обављати и запослени у Пољопривредној саветодавној и стручној служби „Ужице“. Тај посао је неопходан како би сви пољопривредни произвођачи били у могућности да се благовремено пријаве у нови, електронски регистар пољопривредних газдинстава (еАграр). На тај начин ће се пратити све будуће новости које се тичу расписивања подстицаја и њихове исплате, као и свих послова везаних за измене података на пољопривредном газдинству.

Запослени из ПССС Ужице ће у наредном периоду у локалним самоуправама које покрива својим радом (град Ужице, општине Косјерић, Пожега, Чајетина, Прибој, Пријепоље, Нова Варош и Бајина Башта), обављати послове који се односе на први корак који води ка укључивању у еАграр.

За успешно преузимање параметара за активацију мобилне апликације КонсентИД потребно је да носилац пољопривредног газдинства дође лично. За обављање овог посла неопходно је да особа понесе на увид личну карту или пасош, да има паметни телефон и да зна своју е-маил адресу.

Поделите ову вест:

There are no comments yet.

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Величина слова