Данас се на Петроварадинској тврђави у Новом Саду одржава бизнис егзит манифестација која има циљ да богатство културе и традиције Србије, претвори у снажну медијску слику и привлачан амбијент за пословно повезивање Србије и света. У Новом Саду и наш град има свој штанд где ће преставити наш привредни и туристички потенцијал.

Бајина Башта је добила позив од организатора да се појави на овогодишњем Бусинесс Еxит програму као њима веома занимљива општина. Поред привредно – туристиче презентације Бајине Баште, на нашем штанду биће изложени производи и сувенири нашег краја.

Пар речи о самој манифестацији : Привлачан амбијент је најбољи рам за почетак нових и наставак старих послова. У атмосфери туристичких атракција, фестивала, јела, вина и салаша уз добру музику, гости и пословни људи из инстранства провешће пријатне тренутке са Вама, упознати се и чути добре предлоге и занимљиве пословне пројекте. Шири циљ манифестације је да на занимљив, мултимедијалан начин представи Србију и српске брендове, инвеститорима, страним новинарима, амбасадама, пословним људима… Најатрактивније из Србије на једном месту. Слика за понос нације. Репрезентативно представљање земље са почасним местом за локалне брендове и предузетне професионалце. Прилика за пословна повезивања, стратешка познанства, тематске промоције и добар маркетинг, едукације.

Званична адреса манифестације

Поделите ову вест:

There are no comments yet.

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Величина слова