Turistički informativni centar Bajina Bašta proglašen je ove godine za dobitnika Tripadvajzer Sertifikata za odličan kvalitet (Certificate of Excellence) što znači da se bajinobaštanski info centar nalazi među 10% najbolje ocenjenih turističkih objekata u celom svetu. Već devet godina ova nagrada odaje priznanje turističkim i ugostiteljskim objektima koji su dobijali sjajne komentare na sajtu Tripadvajzer (www.tripadvisor.com) tokom prethodne godine. Dobitnici Sertifikata za odličan kvalitet obuhvataju smeštajne objekte, restorane i atrakcije iz celog sveta koji konstantno pružaju sjajan kvalitet usluge svojim klijentima.

Tripadvajzer je najveći sajt za putovanja na svetu koji omogućava putnicima da isplaniraju i rezervišu savršeno putovanje. Sajt nudi savete i komentare miliona putnika i pruža veliki izbor destinacija za putovanja.  Prema stavovima stručne javnosti, Tripadvajzer je najuticajniji sajt gde se mogu naći objektivni stavovi gostiju o kvalitetu restorana, hotela i ostalim turističkim uslugama i proizvodima.

Sertifikat za odličan kvalitet uzima u obzir kvalitet, količinu i aktuelnost komentara koje su poslali putnici u periodu od 12 meseci. Da bi ispunio uslove za ulazak u konkurenciju, objekat konstantno mora da ima ukupnu ocenu najmanje četiri od mogućih pet, mora da ima  određen broj komentara, kao i da ima profil na Tripadvajzeru najmanje dvanaest meseci. Tripadvajzer koristi algoritam koji prvenstveno uzima u obzir kvalitet, broj i aktuelnost komentara korisnika, prisustvo objekta na sajtu ali i brojne druge parametre na osnovu koji se određuju objekti koji zaslužuju ovo prestižno priznanje.

Podelite ovu vest:

Još nema komentara za ovu vest.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti javno vidiljiva. Obavezna polja su označena sa (*).

Veličina slova