U skladu sa Zaključkom 01 Broj:06-49/019 od 15. novembra 2019. godine, kojim je utvrđen nacrt Odluke o pijacama, Odluke o postavljanju bašta ugostiteljskih objekata i drugih pokretnih privremenih objekata na javnim površinama na teritoriji opštine Bajina Bašta i Odluke o držanju i zaštiti domaćih životinja na teritoriji opštine Bajina Bašta, Opštinsko veće opštine Bajina Bašta, u p u ć u j e

Poziv za javnu raspravu o nacrtu odluke o pijacama,

odluke o postavljanju bašta ugostiteljskih objekata i

drugih pokretnih privremenih objekata na javnim  površinama

na teritoriji opštine Bajina Bašta i odluke o držanju i zaštiti

domaćih životinja na teritoriji opštine Bajina Bašta

 

           Pozivaju se sva zainteresovana fizička i pravna lica da uzmu učešće u javnoj raspravi o nacrtu Odluke o pijacama, Odluke o postavljanju bašta ugostiteljskih objekata i drugih pokretnih privremenih objekata na javnim površinama na teritoriji opštine Bajina Bašta i Odluke o držanju i zaštiti domaćih životinja na teritoriji opštine Bajina Bašta, koja će trajati u periodu od 19. novembra do 04. decembra 2019. godine, dostavljanjem primedbi, predloga i sugestija u pisanoj formi na adresu: Opština Bajina Bašta-Opštinskom veću, Ul. Dušana Višića broj 28, 31250 Bajina Bašta, ili elektronskom poštom na adresu:sobb@mts.rs.

            Usmena javna rasprava o nacrtu navedenih odluka održaće se na dan 02. decembra 2019. godine, u sali opštine Bajina Bašta, Ul. Dušana Višića broj 28, Bajina Bašta, sa početkom u 10,00 sati.Pozivaju se svi zainteresovani da prisustvuju i uzmu učešće u usmenoj javnoj raspravi.

PREDSEDNIK OPŠTINSKOG VEĆA

                                                                                               PREDSEDNIK OPŠTINE

                                                                                                      Radomir Filipović

Podelite ovu vest:

There are no comments yet.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Veličina slova